Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är mitt liv

ge mig snö
flingor

jag vill
ligga
stilla

och se
snö
flingor

falla ner
på mitt
ansikte




Övriga genrer av greajt
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-24 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt