Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OÅTKOMLIG

 

 

Det allra otillgängligaste

Det allra oåtkomligaste

Det allra svåraste att få

När längtan är svår

Inser skall du

Komma

Skall du

Försvinna

Sträcker armar

Upp mot himlen

Till det aldrig

Som kan

Nås




Fri vers av Fånga dagen
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-24 19:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker poesi
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen