Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"It´s all over"...


OS - Summering (2)

Ja, så var det slut, och vill bara tillägga att , egentligen, är det ABSOLUT INTE
de svenska deltagarnas fel att Många Av Oss känner hela rasket som något av en "antiklimax " ! NEJ ! Det är våra , FANATISKA SPORTSNACKARE, dessa ,många av dem, TÄMLIGEN DRYGA OCH SJÄLVGODA "BAJS-PRATARE" ELLER BESSERWISSRAR som satt Holm, Klµft, Kallur m fl på PIEDESTALER som de själva aldrig traktat efter... I "svallvågorna" efter Atén-OS 2004 fick dessa "Överkaxiga" sportjournalister något slags "NATIONELLT STORHETSVANSINNE" som de, aldrig, lyckats "ruska av sig" !




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-24 19:39



Bookmark and Share


  aol
man får ta det hela med ro
2008-08-24

  Mats Henricson
För alla eventualiteters skull vill jag tillägga följande: Detta gäller INTE alla av dem ! Jacob Håård t ex , är en sansad och skicklig reporter som VET vad objektiv sportjournalistik är och också praktiserar det när han jobbar ! Men han är lite av "undantaget som bekräftar regeln" !
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska