Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ska jag ta mig tid att lägga mig raklång i gräset och plocka ner stjärnorna?


2 glas vin, en balkong, en sur tonåring...



Min andhämtning susar i mina ådror

tungt och flåsande

Ovanför flyter vintergatan

evighetslångt nära

Undrar,

Varför rusar du så, kvinna..?




Fri vers av Bellissima
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-24 23:58



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Ja verkligen... varför? Men första steget är väl att erkänna det som ett problem!? Välkomponerad text!
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima