Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig!


I mitt blod rinner fylligt, rött vin

Kom,

berusa dig!




Fri vers av Bellissima
Läst 398 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-08-25 00:16



Bookmark and Share


  Jimmy:n
Kommer :)
himla bra på få ord,,,,
2008-09-21

  aol
läs min dikt ,älska,

om jag fick skriva in din vackra poesi i min
2008-09-07

  aol
suck underbart
2008-09-07

  Johan Bergstjärna VIP
Wunderbar!!
2008-09-06

  Blåbäret
Underbar...lockande och läcker...ett givet bokmärke
2008-08-30

  Peter Matsa
härlig dikt!
frågan är om man får vara med dig på vardagskvällar ... ? :)
2008-08-25

  Quasimodo
Ger en skön smak för berusningen i att njuta varandra !!!
2008-08-25

  Josef Ahl
Jag vet inte
vem som dricker vem
är det du som dricker vintet
eller vinet som dricker dig !
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima