Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Fy skäms....!)


Vackra, förtrollande, underbara
Kvinna
min Gudinna
aldrig vet du
att jag vill följa
den mjuka rundningen av din svank
med min tungspets




Fri vers av Bellissima
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-25 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima