Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag ska jag andas Stillhet


Hur lugnande är väl inte dimman
med sin vadderande fyllighet
och grå färgskala
när livets otäckt skarpa konturer
sticker i ögonen




Fri vers av Bellissima
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-25 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima