Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ska jag , så där helt apropå, "kasta ut" några spörsmål till er ! Syftet är, naturligtvis, att få lite fart på "de där grå" ..!


Bara några frågor ?

VARFÖR : BELÖNAS , vanligtvis, "RÖVSLICKERI" bättre än KONSTRUKTIV KRITIK?

VARFÖR : ACCEPTERAR Svenska Folket Världens Mest Orättvisa Statskick,
nämligen MONARKIN ? (Vet Ni att En KUNG ÄRVER SITT ÄMBETE, HELT
OBEROENDE AV KOMPETENS ELLER LÄMPLIGHET, han kan, utan
vidare vara en TOTAL IDIOT, det spelar ingen roll !)

VARFÖR : Har våra RIKSDAGSPOLITIKER RÄTT TILL PENSION LÅNGT FÖRE 61 ÅR?
Och VARFÖR : Har DESSA ÄVEN RÄTT ATT SJÄLVA BESTÄMMA SINA
EGNA LÖNER OCH PENSIONSFÖRMÅNER, när VI ANDRA INTE HAR
DENNA RÄTT ?


VILKA : Är "TERRORISTER" ? Är det ALLA SOM KRITISERAR DE RÅDANDE
BRISTERNA I VÅR ,STARKT DEGENERERADE, DEMOKRATI OCH ,AKTIVT,
VILL FÖRSÖKA FÅ BORT DE MUTKOLVAR SOM STÖDER DESSA BRISTER?


Ja, det får räcka för idag, men JAG ÅTERKOMMER , med "DON QUIJOTSK" tjurskallighet och envishet !









Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-25 10:20



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Keep going on, you are
still going strong.*****
Makt, bryr sig bara om
sitt eget bästa, och sen
blundar dom, för sin nästa...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008-08-25

  aol
gustav den tredjes son åkte ut 1810 han hade inte många hemma
men du har rätt broder makten gynnar sig själv
det är djävligt hur ska detta sluta fy faan
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska