Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önsketänkande

MORSAN, DU ÄR JU FÖR HELVETE HELT JÄVLA KÖRD I HUVET!!! Brölar tonårsdotter
så saliven sprutar
och rösten spricker upp
i en imponerande falsett
Från masken av Isadora-foundation
sprutar svartmålade ögon eld
drak-eld

Bakom hukar
flottig tonårsslyngel
med klämmogen acne
på ansiktets feta partier
med blicken fäst i fjärran
önskar sig bort
(redan borta)

-Fan, vad jag älskar dig, snorunge!
viskar skälvande tankeröst
när dörren drämmer igen
och världen tystnar...




Fri vers av Bellissima
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-25 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima