Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sakta mak

Jag älskar livet
jag älskar livet

Hur många gånger
skall jag skriva det

innan jag tror...
att jag vet...

Suggestionen är nära...

Men jag inser fakta
att när jag går på vägen

i sakta mak

Jag älskar livet
när det lever

med lagom fart.




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-25 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna