Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan...

Att vänta på
att alla vaknar
är som att
sakta dö

Att döda tiden
tills den tar slut
tills allt har en ende
minut för minut

Min otålighets tvivel
på livets gång
gör mig rastlös
till livets sång

Varför är det så
Känna tiden står still
och egentligen så
kan jag göra vad jag vill

Utan hänsyn hit
och hänsyn dit
utan att sitta och vänta
på att något ska hända

Nej, nu tar jag ton
och egen reson
ty timglaset rinner ut
ja, nu är det slut...

på väntans tider...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 22:25



Bookmark and Share


    Mymlan.
man känner igen sig såväl i din text. bra rim och rytm, jag gillar den här
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna