Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så lätt det är att driva sig själv mot sin undergång...


faan också...

 

 

Ring inte!

(Snälla, ring)

Håll dig borta!

(Älska mig)

Vill inte mer!

(min bröstvårta i din mun)

Aldrig mer!

(...måndag är en bra dag barnen är på skolan jag är ledig fram till kl 14 du skulle kunna smita från jobbet komma snabbt vid lunch jag väntar på dig varm redo och längtansfull gör vad som helst bara jag får känna dig igen vet att du inte vill ha mig helt och fullt och att det inte går men jag äter smulorna av dig kom ge mig dina smulor, ge mig dina smulor, ge mig dina smulor...)




Fri vers av Bellissima
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-30 10:24



Bookmark and Share


  Blåbäret
väl förmedlat, snyggt upplägg med desperationen flåsandes i örat...
2008-08-30

  lyckeli
Känner igen...men vilken styrka man känner, så rak man går, när man äntligen bestämmer sig för att säga NEJ...tänk att ett litet ord kan vara så svårt att ta i sin mun ibland...
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima