Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

here we go again....



Ögon svider

magar surar

surare

surast

vill inte

orkar inte



måste



Du finns inte

jag är tom

du är inte

med mig

i mig

glöm nu



måste



Inre tystnad

nattsvart

nekros

avskalad

ekar tomheten



måste



sluta


nu




Fri vers av Bellissima
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-26 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima