Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så gräver jag fram en gammal dikt ur tanken, nu när jag ätit och apatin släppt något och jag minns fina stunder inte bara livets jävligheter...


Till min vackraste



Ack, underbara man

som gör mig så underbar

hur underbart det är

att få lov

att älska dig




Fri vers av Bellissima
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-26 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"...som gör mig så underbar"

Fantastiskt!
2008-08-26

    mr cloud
åh,
vad vackert :)
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima