Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som inte sagts

Allt som inte sagts
vill jag säga
Allt som inte gjorts
vill jag göra
Allt som inte setts
vill jag se

Men om allt redan sagts
Om allt redan gjorts
Om allt redan setts

Trampar jag då i samma spår
som alla redan trampat
före mig?

Nej ständigt nya stigar
trampar jag

För ingen har sagt
det jag säger
Ingen har gjort
det jag gör
Ingen har sett
det jag ser

På mitt sätt




Fri vers av Martina Östlin
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-26 15:17



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Häftig och rättfram, med en härlig "kaxighet", GILLAR DENNA !! Bokmärker !
2008-08-29

  sophie på väg
Åh vilken bra slutkläm! Verkligen det enda som räknas!
2008-08-26

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!!!
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin