Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjlighet

Bland det vackraste jag vet
att få en M Ö J L I G H E T

en chans
ett hopp
ett frö

som kan växa och slå ut

Av alla drömmar som jag drömt

kanske en blir sann till slut

... eller kanske flera




Fri vers av Martina Östlin
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-26 18:26



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Vad vackert! Insåg hur fint ord det var genom din dikt. Kram/Ammie
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin