Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skolkatalogernas tid

var det en doft? en bild?

hur morgonkylan slog mot ansiktet?


oavsett, skickade det mig tillbaka

till 1990


tillbaka till huden tunn

som sprödaste höstlöv

och halvliggandes in i MTV

ätandes Skogaholm



allt är omgärdat av Finesse Extra strong

och skolkataloger med Henric A 9b



hur vardagen blev exotisk

dofterna tyngre än

på den afrikanska marknaden

allting flammade upp

när han steg, på riktigt

ur skolkatalogerna


hans blickar bränner 4:ever

tandställningen glittrar

som en stjärnbild


























Fri vers av Alfie M
Läst 170 gånger
Publicerad 2008-08-26 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M