Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fikastund

Ibland vill jag dricka en kopp te
fint rogivande te med lavendel kanske
se dig ligga tyst i min säng
bunden av trådar
tvinnade av hårda bestämda tag
det kallas lycka
att se dina ögon glittra
glänsa av svallande känslor
att ge vinande slag av ord
kantiga, okänsliga, kränkande
se blodiga strimmor blöta din kraftiga rygg
jag vill dricka mitt te
mitt rogivande lavendelte
och säga: "Ack, du skulle valt en annan"




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 474 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-26 20:57



Bookmark and Share


  Fredric
Fy fan! Detta håller en extremt hög klass.. Gillar sättet att skriva och innehållet.... Brutalt men ändå på ett elegant sätt..
2008-09-23

  Ulf Lagerholm
är mycket svag för twisten där på slutet, javisst är det så, tyvärr alltför ofta, tankens och därmed *verklighetens* jättekliv från sekund till sekund
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson