Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hennes saknades mycket. ett fint öde. till exempel.

det han bad om var hon
oförmögen att skänka
en gråzon mellan vad som
passerade i livets irrgång
och vad dessa två pojkhänder
fantiserade om att greppa

det låg utanför hennes makt
likaså vad hon skulle finna
förjtusande nästa sekund
en tanke om dumdristighet
flög förbi som en svärm
framför hennes näsa
hon log försmedligt och rös
för en stund

det var en kittlande känsla
som att hoppa från höjder
utan slut
men flickan var blyg
satt prydligt med händerna
knäppta i knät
i aftonbön såsom i morgonbön




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-17 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson