Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

postmodernism vs. egoism 1

Inställd. Som ett tidtagarur. Inte belåten. Alls. Aldrig. Kalibrerar omvärlden efter eget humör. Svängningar och svallningar. Ingenting ovanligt i dessa bråda dagar. Bifaller. Slår ett starkt slag för förverkliganden. Men även för idyllisk rosenskörd. De stack ut hennes ögon, nu blundar on för allt framför hennes fötter. Faller. Hoppar. Lägger sig. Aldrig. Drunknar. Vaknar i å på andra sidan stan. Flyter. I näckrosdamm. Bland löv. Yngel. Sly. Månskensskärvor kittlar hennes bara fötter. Slickar hennes dränkta bröstkorg. Grundligt. Underlig kåthet. Död.




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-07 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson