Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kim.

Jag har en katt.
Den katten heter Kim.
Kim är bara min.
Faktist.
Bara min.

Kim är en underbar katt.
Faktist.
Och hon är bara min.

Kim brukar kissa i min säng ibland.
Bajsa oxå för den delen.
Men det gör inget.
För Kim är min katt.
Faktist.
Bara min.

(fasst nu är hon död)




Fri vers av Adnilos
Läst 453 gånger
Publicerad 2005-07-23 16:55



Bookmark and Share


  Rachel Roth
slutet på denna dikt berör överaskande och starkt!
2005-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Adnilos
Adnilos