Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt att söka sig till andras bekräftelse............


Bekräftelsen


Ju mindre du förmår
stilla din hunger
efter bekräftelse

ju mera känner du
dig sedd!

utan någon annan

som kan gå....

när som helst.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-26 21:53



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbart bra skaldat karen..klokskap rakt igenom..den viktigaste bekräftelsen kan man endast få av sig själv!!!
2008-12-02

  Quasimodo
Starkt och talande för att vara och känna ur sig själv och bli det man är ur det !!
2008-09-03

  Michaela Dutius
Otroligt visa ord som borde få lysa i neonskrift
2008-08-29

  Fredrik Stillesjö
Så sant karen, men så lätt att glömma... Bra tycker vännen Fredrik
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg