Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger allt

Sa jag någonting fel?
Det verkar så..
Du for iväg så snabbt
Som ett lok på ett järnvägsspår

Jag har satsat mycket, vill ge allting till dig
Jag är helt förståndshandikappad
Förståndet handikappat, ja det liknar mig

Något bra leder till något dåligt
Något dåligt leder till något bra
Ska jag leva hela livet i en misär
För att känna doften av att göra någon svag

svag för mig








Övriga genrer av Kimioh
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-08-26 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kimioh
Kimioh