Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som alltid

Jag är som en brinnande gasklocka

Redo att explodera när som helst

Vem tror jag att jag är, måste inse jag kommer att krocka

Med dig, fast i en annan atmosfär

Du är livets mening,

du är gåtan







Fri vers av Kimioh
Läst 264 gånger
Publicerad 2008-08-23 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kimioh
Kimioh