Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

En droppe ensamhet har anlänt.
Jag känner lukten av regn.
Station horisonten, någonstans där emellan
Lika gratis som bär, fast sötman har bleknat sin väg.
Efter regn kommer sol, sägs det, men vart är värmen?
Säg vart är värmen?
Förbannat löjligt, du är diskvalificerad i första rond.
Förlorad är du, inser du inte det?




Fri vers av Kimioh
Läst 272 gånger
Publicerad 2008-05-09 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kimioh
Kimioh