Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldaten

Jag är en livslevande soldat

Jag är nära att stupa

Fyll min hand med blod och granat

För det verkar vara det enda som matar

Jag är så verkligehets blind

Vi är bara så långt borta

Måste inse att detta ska stanna still

Du är livets gåta

Jag skulle lätt kunna sätta mitt liv på skör tråd för din skull
Jag skulle lätt kunna rata mig längst ned på listan för din skull
Jag skulle lätt kunna slå ihjäl mig själv för din skull
Allt det här gör jag för dig, allt det här gör jag för dig

du gör mig hel

Jag skulle lätt kunna sätta mitt liv på spel för din skull
Jag skulle lätt kunna rata ned mig längst ned på listan för din skull
Jag skulle lätt kunna slå mig själv fördärvat för din skull
Allt det här gör jag för dig, allt det här gör jag för dig, allt det här vill jag göra för dig.




Fri vers av Kimioh
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-08-23 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kimioh
Kimioh