Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I BET YOU KKNNNNOOOOW It.


komedi ?

Jag önskar att livet vore som en komedirulle 24-7
Alla känner alla och det omöjliga är hur
Vardagsproblem går att tygla, det löser sig ändå
Som i en värld full av idioti, liksom på utsidan ganska hård
Du är inte född till att såra, men det händer ändå
Allt går rakt igenom, genomskinligt hör man bakom filmsalongens ridå
Även om komedirulle historien är en långsökt utopi
Så tänker jag fan i mig inte låta mig själv såra andras liv





Fri vers av Kimioh
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kimioh
Kimioh