Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dårskap är galenskap men dårens kärlek är inte galenskap.


Jag? Du? Vem?...

Kropp släcks
svimmar Du?
jag lät dig göra det
ofrivilligt?
nej, frivilligt
med glädje
hånskratt
pekande hårda
knotiga fingrar
knytnävar
elektriska slag
Du blöder
jag ser på
ler
mitt grin långsamt bredare
beslutsamhet = 0
A-M-B-I-V-A-L-E-N-S
snabba tårar
torka!
ingen vacker kvinna upplöser sin mask = make up
bara nattetid
när ingen ser på
för ni har väl skilda sovrum?
Du nu inom mig
inlåst,
nyckeln svald i svart avgrund
jag nu ett steg närmare
Du nu ensam




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 409 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-26 22:28



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
så bra.....styrka, skörhet i de hårda orden..(kvinna) jag läser in så mycket.. suck så bra..
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson