Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syftning?

 

Ibland blir det lite fel. Jag läste en rubrik i dagens tidning: "Marina reservat för små och felplacerade".  - Vilka "små och felplacerade"? tänkte jag förbryllat, och varför ska de till marina reservat?
Läste artikeln. Det var de marina reservaten som ska skydda hotade korallrev, som var för små, naturligtvis... 
Vidarebefordrar mitt leende till er på morgonkvisten!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-27 09:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänk om det hade varit en Marina som varit till för reserverade, sådana som jag...
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger