Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utopi

jag är inte Du
vill inte vara Dig
inte idag
kanske imorgon
kanske vill jag vara Dig
när jag känner mig som minst
då dagen känns som den mest omöjliga uppgift
jag stått framför
då vill jag vara Dig
Du som aldrig känner en tvekan
aldrig känner hat
då vill jag vara Dig som älskar att vara Dig själv.




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-27 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson