Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens sanning

Din blick äro vit
vit som i mentalsjukhuset
dess långa svala korridorer
steril
genomskinlig

runkade Du nyss?
jag tror Du gjorde det
vilt
hett och passionerat

åt nätta slanka siluetter
stumma fylliga läppar
plommonröda
sväljer om Du säger SVÄLJ
suger om Du säger SUG

*okyssta*

som barnakroppar
av dyraste klingande kristall
sköra skärvor

(jag; tant grov som betong)




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-27 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson