Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du brinna tillsammans med mig?

Om du ser mig brinna.
Kommer du att försöka släcka mig då.
Av rädsla för att jag ska brinna ner till aska.
Förmultna och bli till jord.

Om du ser mig brinna.
Och jag ger dig en tändsticka och ber dig brinna tillsammans med mig.
Skulle du göra det då?
Vågar du?

Om jag däremot ser dig brinna.
Kommer jag öppna flaskan med tändvätska.
Hälla det över dig och mig.
Tända en sticka och skapa en ordentlig brasa.
Tillsammans med dig.

Det skulle jag göra
För sån är jag.
Jag måste brinna.
Det är det enda som räknas.




Fri vers av Glittra G
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-27 16:47



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Med Brinnande Intresse Tar Jag Till Mig Denna Eldfängda Text.
"24" carat:-
Mvg+++
2008-08-30

  Tina-sol
Den är skönt otäck
2008-08-27

  korpfjäder
Nej jag skulle inte låta dig brännas eller själv låta mig brinna så - och om du tände eld på mig eller hällde tändvätska på min lilla eld skulle jag bli djupt besviken - så gör inte det snälla! För min del är jag väldigt nöjd med en liten eld att sitta nära.
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G