Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teater

drinkglad Hora versus simpelt Fyllo
gladlynt Ungdom versus lamslagen Stofil
alla
samhällets misslyckade konstruktioner
alla med sin dröm
omsluten
av trögflytande osande slamm
den blir aldrig sann
deras dröm
manuskriptet skrivet i sten --> fuck valfrihet!

**vidunderlig mossbeväxt gravsten**

dina fyra väggar--> din gravplats
en evig gaskammare
slutet




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-27 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson