Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klibbiga kroppar i dunkelt ljus

Jag tror att jag skulle vilja ha dig inne i mig i natt.
Utan ord.
Utan löften.
Utan tankar på morgondagen.

Jag skulle bara vilja gunga över dig.
Slänga med håret.
Vara kåt.
Och upphetsad.

Jag skulle vilja bli kysst över hela kroppen.
Känna stark åtrå och lust.
Och känna mig åtrådd.

Jag vill att vi rör oss i takt.
Att du knullar mig utav helvete.
Och jag vill inte höra några ursäkter.
Inga undanflykter.
Inga tomma löften.

Bara du och jag i natt.
Ensamma.
I dunkelt ljus.
Med klibbiga kroppar.
Heta andetag.
Och våta kyssar.

Jag vill ha dig i natt.
Kom när du är klar.
Skynda dig.
För jag väntar.
Men jag kommer inte vänta länge.




Fri vers av Glittra G
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-27 19:26



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Urstyv:-
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G