Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100% romantik

Du glada folkhem
med rosor alltid våta av dagg
jag pissar på Dig
det får bli Din bevattning

hädanefter

sockersöt idyll
besudlad av gubbsvett --> orgie av flugor

*STÖN*

fan ingen rättvis pissoar här inte
fuktar dig ändå
jag sjuk, sa Du

M-E-N-T-A-L-S-J-U-K
?

folkhemmet var väl glatt
sa dom



...och fritt




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-27 19:31



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
kan tänka mig att detta är skrivet av en av de bästa men missad av alldeles för många..kom hit läs och lär!!!!
2008-08-29

  LassO
"besudlad av gubbsvett" ;=) ja det låter det
2008-08-28

  KevinBroberg
Jag gillar din mjukstart
jag älskar resten.

Underbart uppbyggd i tveklöst bästa ordval.
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson