Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen själ

Du såg mig ej
därför

du kände mig ej
därför

kunde du inte se...

När ska jag bli så tydlig
att du kan se

vem jag är...

Måste jag ruska liv i dig
eller

är det mig själv
jag måste ruska liv i ...

Ta av min rustning
blotta min hals

blotta min frusna blick...

Kan då ett ögonkast
värma

din frusna hand...

och lossa
alla knutna band...

runt den själ

som törstar...










Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-27 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna