Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill glömma men ibland kommer tankarna


TANKARNA

Ibland så kan det hända, just i kväll hände det
igen, mina tankar kommer och går, varför och
just i kväll

Tankarna kommer till mig, vill ju glömma men
vissa saker vissa händelser fast så många år
har passerat, så kommer dom minnena tillbaka
till mig

När jag blundar, när jag försöker somna, ser
jag dina händer höjda för att slå, ser mig liten
och rädd försöka försvinna, gömma mig låtsas
inte se och höra

Kan se pallen där du satt och väntade på att
jag skulle komma in, så du kunde slå, jag förstod
aldrig vad jag hade gjort

Minns så väl när du skickade ut mig för att att
plocka björkris, hur du väntade att jag skulle
komma med riset

Många många gånger har jag tänkt, varför bara
jag kunde aldrig förstå, förstår inte än varför var
det bara jag som skulle få känna på björkriset,
som jag själv hade plockat

En gång klättrade jag upp på taket i stället, hörde
din röst hur ropade, men jag klättrade längre upp
på taket, jag som var höjdrädd

Nu i kväll kom tankarna igen, jag blir ledsen när
dom kommer, tårarna rinner och dom får rinna
tårarna läker sorgen som ännu finns kvar i min
själ i mitt hjärta

Nu när jag har fått det bra, har funnit kärleken
som jag längtat och väntat på så länge, som
jag inte trodde var ämnad för mig, efter så mycket
misslyckanden, så många motgångar och tvivel

Plötsligt en dag fann min hand en hand, en trygg
hand som vill hålla min, den dagen den stunden
kände jag mig älskad, kärleken är äkta och sann

Ett under hände när vi möttes, det kändes som vi
kännt varandra alltid, när jag tänker på min vän
fylls mina ögon av tårar

anits 28 augusti 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-28 00:07



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det är med en eftersmak av sorgmod man får efter denna läsning
Men den inger hopp
2008-08-28

    sajo
Vilken gripande text att läsa men den slutar ändå lyckligt med kärlek som du fann. Tankar får komma det är helt normalt men det betyder mycket att ha en kärleksvän i sin närhet.
2008-08-28

  Sladjana Zubcevic
" Ett under hände när vi möttes, det kändes som vi
kännt varandra alltid, när jag tänker på min vän
fylls mina ögon av tårar "

Vackert skrivet, min vän.
2008-08-28

  LassO
även barn, till synes lyckliga, utan denna typ av straff, kan fundera i dessa banor. Mitt i en familj kan någon, känns sej ensam, helt ensam... Så du är inte ensam av att ha känt det så, även om du kanske hade mer skäl till det än andra....
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP