Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerst inne

När jag öppnar min själ
kör inte över den med svärta

när jag öppnat mitt hjärta
hugg inte för hårt

när jag provar att se
håll inte handen före

utan ta emot min vilja
att lyfta ögonen mot ljuset

och låt oss prova
tillsammans

allt det där vi vill
innerst inne...





Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-27 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna