Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hav av möjligheter


Ur möjligheternas skimrande hav

stiger upp det som sker

stiger upp det som blir verkligt

till våra sinnens värld

Men alla möjligheter som aldrig blev

alla människor som aldrig blev

alla framtider som aldrig blev

Finns kanske ändå kvar

Lever kanske någon annanstans

Uppstigna till en mångfald andra verkligheter

Okända för denna våra sinnens värld




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 12:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Havet - en outtömlig metafor .. :-)

Snyggt hopfogat, detta!
2008-08-28

    ej medlem längre
Parallella universa... där alla tänkbara möjligheter förverkligas i varje sekund... är ju en seriös vetenskaplig teori inom kosmologin... här klär du den i mer jordnära och gripbara ord... och visst... tanken fascinerar.
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP