Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer bling bling än din fru 2

risky business du håller på med där
kvinna
ja ja, ledig eller?

dunder och brak

--->Din feta hydda knullade sönder mitt hem

200 pix?

brunstiga tjurar med säd av stålar
ut!
och in med nästa
á la carte?
ja låt mig se;
avsugning, S & M, Bondage...
hederligt?
duger inte ens frugan till det, säger du?

ska vi säga 100?
har lite dåligt ställt i dag gumman

**men du fick ju efterrätt**






100?




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 527 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-28 15:19



Bookmark and Share


  Linda Hammarberg
fantastiskt!
2008-10-15

  KevinBroberg
Det är så ruskigt bra!
2008-08-29

  LassO
Efterrätt... men var det rätt?
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson