Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekorrhjulet

När jag ska sova
snurrar tankar

snurrar som ett ekorrhjul

de tänker på forntid
de tänker på framtid

allt i ett nu...

Så hopar sig besvikelser
och lyckorus

i en enda sörja

och jag tänker på
alla de där minuterna

som skall börja...

Sakta formas
mitt hopp

om framtiden

Jag ser det klarna
långsamt

igen

Varför varför
är det så

innan man kan "gå"

Ska man krypa på fyra
och räkna till fyra

och fem upp till tio
sedan är det ånyo

dags igen

att prova alla drömmar ....

i framtiden...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-28 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna