Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isbjörnar kan flyga, på riktigt

jag undrar
hur din fot ser ut under
skon

den måste vara vacker
riktigt vacker
tror jag
eftersom du stirrar på den
hela tiden
precis när jag går förbi





Övriga genrer av greajt
Läst 749 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-28 23:16



Bookmark and Share


  lisalajsa VIP
vackert!
2014-10-01

    ej medlem längre
Det här har varit min favorit dikt/text/poesi sen några år tillbaks. Det är öppnade poesin för mig.
2013-10-11

  john ekström
klämkäck, den säger verkligen en hel del, fast på ett annorlunda vis, utan att vara för uppenbar.
bra diktat.
2009-12-22

  Blodros
haha..tycker om den positiva tonen i denna.

du fick mig att fundera när jag läste denna...
så lätt att tolka saker negativt och så komer du med en sån här positiv tolkning av något som jag säkert hade tolkat negativt..
hmm, ja du fick mig att fundera..
2009-01-25

  halmstrå
Så söt!
2008-09-02

    mr cloud
denna gillar jag !
bara så bra !
så smart tänkt,
åhå, braigt <':

och titeln,
ehehe
kool *medk*

[[:
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt