Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strindberg och etablissemang

lite självkontroll, tack
ta dig i kragen
byt trosor (!)
se så, söta vän
stå på egna ben nu
men här!
läs detta
som en liten hjälp på traven

*BECAUSE YOU'RE WORTH IT*

dagens manifest ---> avloppsstank
sjuka stön efter eviga begär
knullkulturens elixir
samhällets gilla gång (?)
jag : runkmaterial
----------------> byt trosor (!)

*JUST BECAUSE YOU'RE WORTH IT*




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 685 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-29 01:21



Bookmark and Share


    deb8
Den här var ironisk och nåt för mainstreamnissarna att bita i! Coolt..
2008-08-29

  Desert dust
bra!
jag har också undrat över det där liksom; because youre worth it?
in my ass.
because i want it.

älskar de här. det blir ett bokmärke på direkten!
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson