Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja, vila

Min vilja växer i tallens topp
Stark som tallens rötter

Men utan vila ingen vilja

Osäkerheten hal som såpa
Inbjöd till trötthet och passivitet

Inbjöd till gråt och tandagnisslan
Inbjöd till misstro och tvekan

Men viljan växer i tallens topp
Låter sig inte kuvas

Krävde sin vila förstås

Efter vilan vaknar viljan
Stark som tallens rötter




Fri vers av Martina Östlin
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-29 12:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Din vilja sitter i en talltopp", fick man ibland höra som barn.
Här tycker jag att du "hämnas" på dem som sade så och du gör det på ett härligt sätt.
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin