Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I måsskrud

 

 

 

Ikväll är dagen min passerad
och molnen var så vackra,
gråa och stora i skymningen

huden min fjädertäckt
med måsens gula näbb
jag blickar ut mot fjärran

när den sista tanken passerade
gav mig åter friden sin hand
att lyssna till det stilla

i väntan på vingarnas dova slag
som för mig ut i natten




Fri vers av Rachel Roth
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-07-24 09:46



Bookmark and Share


    Richard
Helt underbart att läsa.
2005-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth