Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handla

Hur ska vi handla egentligen?
På ICA, på COOP eller Willys?
På KappAhl, JC eller Hennes?
Kanske i en mer exklusiv affär?
På Storheden eller i centrum?

Ska vi handla nya mobiler?
Och kläder vi inte behöver?
Eller ska vi handla på riktigt?
Handla i bemärkelsen agera
Mot orättvisor och överkonsumtion?




Fri vers av Martina Östlin
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-29 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin