Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR DET KÄNNS NÄR LÅGOR BRINNER

 

 

 

 

Längtans krafter

Griper tag

Hjärtat mitt

Kan du bli hjärtat mitt

Jag ger dig mitt hjärta

Ger all kärlek jag har

springer på ängar

Med håret fladdrande i vinden

Ropar  glädjens skrik

Ropar kom ta mig nu genast

Till oande höjder

Ger dig mitt skratt

Du ger mig ditt skratt

Orden formas i hjärta mitt

Munnen ler när jag hör dig

Drömmer vidare om

Kärlekens oanade höjder

Brinner jag brinner

Passionen

Är här




Fri vers av Fånga dagen
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-29 18:07



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Passionen
Är här
Underbart!
Känna, leva!
2008-09-01

  Sladjana Zubcevic
Underbart!
2008-08-30

  Trädflickan
Så levande man kan känna sig när passionen griper tag i en. Låter härligt.
2008-08-30

  anits VIP
Så underbart vackert
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen