Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i am Champagne and You are Shit

bedriver drucken självrannsakan
rostig
penetrerar du samtidigt mitt stela sköte
vårt underlag;
lerig våt grusgång
och du som trodde jag var våt!

----------------------->abstrakt kärlek?




ett pussel








Fri vers av Malin Magnusson
Läst 420 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-29 21:07



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
Whoa! här skräds inga ord. Jag gillar framförallt bilden och titeln, om jag ska va ärlig men det kanske jag inte ska.
2008-09-16

  Carl Thomas
Haha! JAg får ideér till nya fasansfulla lekar som bara vuxna kan leka! Skitroligt!! ;)
2008-09-06

  Casbah* VIP
wooohooooooooooooo bra bra bra... kass kritik men jag menar det....
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson