Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herra armahtaa.....


Ett minne från Karelen

 

 

Minns mig i Lintula
en plats där fåglar bor
ett kvinnokloster i Karelien

mina kläder var vita
och jag var bland nunnorna

jag sade flera gånger om dagen
tillsammans med dem på finska
som jag ju inte kan

Herre förbarma Dig..

och jag kände mig hemma




Fri vers av Rachel Roth
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-24 11:41



Bookmark and Share


  wayward - taiga
Jag tycker väldigt mycket om den här!
2006-12-05

    ej medlem längre
Härligt skrivet, kan inte avgöra om du verkligen varit i Karelen eller inte, men så får texten mig att uppleva det i alla fall, så dte är en bisak. "Jumala auttaa minua" (el. ngt liknande, hehe...)
2005-07-24

  stella
Underbart detta...och inte vill vi ha ett skralt liv-hellre då så här sakralt. Fint!
2005-07-24

    tanto
Ger mig nästan rysningar!
Insikt eller dröm,
Sakralt och oerhört vackert!
2005-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth