Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du har visat vägen, hjälp mig


JAG HAR

Jag har slitet hårt genom livet

Kämpat, min kamp har varit hård

Allt slit all kamp har tagit hårt på min kropp

Alltid har min tro funnits med givit mig styrka

Många har gångerna varit när jag tvivlat, trott mig vara ensam

Men dom gångerna har Du visat mig, att jag inte var ensam

Du stod där, såg mig,tog ditt grepp om mig, visade vägen

Du har sett min längtan efter kärlek, äkta verklig kärlek

Du hjälpte oss finna varandra, vad annat kan det vara

Så tack för att Du visade mig kärleken, som är så underbar,
när den är sann och äkta

anits 30 augusti 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-30 00:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud är i sanning en god Gud.
2008-08-30

  Sladjana Zubcevic
" Så tack för att Du visade mig kärleken, som är så underbar,
när den är sann och äkta "

Lycka till min vän.
Vackert!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP